تاریخچه رمز ارزها


ارز‎های دیجیتال مدت‌ها قبل از اینکه اولین ارز مجازی به وجود بیاید، به عنوان یک ساختار تئوریک وجود داشت تا بتواند جایگزینی برای مدل‌ فعلی مبادلات و پول‌های رایج بشود. در اوایل دهه ۸۰ میلادی یک رمزنگار آمریکایی با نام David Chaum الگوریتمی را با نام “blinding” طراحی کرد که در رمز‌گذاری مدرن وب امروزی نیز به عنوان هسته مرکزی به کار گرفته می‌شود. این الگوریتم فضایی امن و غیرقابل ردگیری برای انتقال پول بین دو طرف معامله را فراهم می‌کرد و یک پول الکترونیکی با نام blinded money برای انتقالات استفاده می‌شد. در اواخر دهه ۸۰ Chaum به هلند نقل مکان کرد و سعی در تجاری سازی blinded money داشت و شرکتی با نام DigiCash را در آنجا تاسیس نمود و واحدهای پولی را بر پایه الگوریتم طراحی شده خودش به کار می‌گرفت.
برخلاف بیت کوین و اکثر ارز‌های دیجیتال امروزی، blinding money و این کمپانی کنترل غیر متمرکز نداشتند و درست مثل بانک‌ها عمل می‌کردند. شاید این یکی از دلایلی بود که در حال حاضر چیزی از این موضوع و این کمپانی نمی‌شنویم. بعد از فشار‌های بانک مرکزی هلند برای محدود کردن معامله DigiCash  تنها با بانک‌های رسمی و همکاری ناموفق با مایکروسافت برای پرداخت‌های درون ویندوز با استفاده از این پول الکترونیکی، DigiCash کم کم در اواخر دهه نود میلادی رو به ورشکستگی و فراموشی حرکت کرد. در همان زمان یکی از دستیاران Chaum با نام Nick Szabo پولی با نام Bit Gold را اختراع کرد که از سیستم بلاک چین استفاده می‌کرد و پایه و پدر رمز‌ ارزهای امروزی بود، ولی درست مثل DigiCash هیچگاه معروف نشد و به طور گسترده مورد استفاده قرار نگرفت.

بعد از DigiCash مطالعات در زمینه این نوع از پول گسترش یافت و یکی از مهم‌ترین و قابل توجه ترین پول های اینترنتی رایج آن زمان که در آمریکا استفاده می‌شد، e-gold نام داشت. e-gold توسط یک شرکت تکنولوژی واقع در فلوریدا با نام مشابه ساخته شده بود و خدماتی برای خریداران طلای الکترونیکی ارائه می‌داد. کاربران می‌توانستند این پول را خرید و فروش کنند و در ازای آن طلای واقعی و یا دلار دریافت کنند. gold در دوران اوج خودش در سال‌های ۲۰۰۵ و ۲۰۰۶ میلیون‌ها اکانت فعال داشت و همین موضوع باعث شد که هکرها یک مکان فوق‌ العاده برای به دست‌ آوردن و دزدیدن پول را پیدا کنند. از بین رفتن میلیون ها سرمایه و مشکلات قانونی که هر ثانیه بر سر این کمپانی سرا زیر می‌شد در نهایت باعث شد که فشار بیش از حد وارد بر e-gold کار خودش را بکند و این پول مجازی نهایتا در سال ۲۰۰۹ به طور کامل بسته شد.

بیت کوین به عنوان اولین ارز دیجیتال مدرن شناخته می‌شود که دارای کنترل غیرمتمرکز بود و برای تبادلات مالی مورد استفاده قرار می‌گرفت. بیت کوین برای اولین بار در یک مقاله نوشته شده توسط Satoshi Nakamoto به دنیا وارد شد. در اوایل سال ۲۰۰۹ Nakamoto بیت کوین را وارد بازار کرد و گروهی از افراد مشتاق و توسعه‌دهندگان شروع به تبادل و استخراج بیت‌ کوین کردند. در اواخر سال ۲۰۱۰ میلادی تعداد دیگری از رمز‌ ارزها مانند Litecoin نیز وارد کار شده بودند. در اواخر سال ۲۰۱۲ وردپرس اولین کمپانی بزرگی بود که پرداخت هزینه‌ها با بیتکوین را به رسمیت شناخت و از آن بهره برد. در ادمه کمپانی‌های دیگر مثل مایکروسافت، Expedia و… بیت کوین را وارد معاملات خود کردند و هم اکنون صد‌ها کمپانی بزرگ و کوچک از مهم‌ترین و معتبر ترین رمز ارز دنیا برای پرداخت‌های خود استفاده می‌کنند. بعد از ظهور بیت کوین تعداد زیادی ارز‌های دیجیتال دیگر وارد بازار جهانی شدند.

 

بلاک چین چیست


به بلاک چین (blockchain) می‌توان به عنوان یک دفتر حسابداری نگاه کرد که تمام فعالیت‌ها، نقل و انتقالات، مالکیت ها و ارزش‌گذاری‌های واحدهای پولی دیجیتال را درون خود ثبت و ضبط می‌کند. بلاکچین تعداد محدودی از انتقالات را درون خود دارد که با گذر زمان این مقدار افزایش پیدا می‌کند. بلاک چین کاربردهای بسیار زیاد فراتر از رمز ارز دارد. اما معمولاً فناوری بلاک چین به واسطه بیت کوین شناخته می‌شود و از همان ابتدا بیت کوین توانست افراد زیادی را به خود جلب کند. زیرا هم یک نوآوری انقلابی محسوب می‌شد و هم برای عموم آزاد بود. درواقع، یک شبکه غیرمتمرکز و مستقل که در آن کاربران عادی مسئولیت ضمانت و تایید تراکنش‌ها را بر عهده داشتند. با این حال بلاک چین برای بیتکوین مانند اینترنت است برای ایمیل. یک سیستم الکترونیکی بزرگ که روی آن می‌توان اپلیکیشن ساخت و ارز فقط یکی از آن‌هاست. درواقع بلاک چین بستری است که باقابلیت‌های خاصی که ارائه می‌کند، پتانسیل لازم برای ارائه پاره‌ای خدمات و فناوری‌ها را برای متخصصان فراهم می‌کند. رمز ارز ازجمله اتریوم یکی از این کارکردهاست. ارزهای دیجیتال مانند اتریوم و بیت کوین بااینکه نرم‌افزار مبتنی بر بلاک چین هستند اما تفاوت‌هایی ازلحاظ کاربرد و توانایی با یکدیگر دارند.

 

رمز ارز چیست؟


رمز ارز‌ها از پروتکل های رمزگرافیکی و یا کد‌های فوق‌العاده پیچیده برای رمز‌گذاری دیتاهای حساس و انتقال آن‌ها استفاده می‌کنند تا معاملات امنی را فراهم کنند. توسعه‌دهندگان رمز‌ ارزها این پروتکل‌‌ها را بر پایه اصول پیچیده ریاضیات و مهندسی کامپیوتر بنا کرده‌اند که آن‌ها را غیرقابل نفوذ می‌کند. این پروتکل‌ها همچنین هویت افراد استفاده کننده از رمز‌ ارز‌ها را مخفی نگه می‌دارد و ردیابی و پیدا کردن آن‌ها را برای هر کسی و هر دولتی دشوار می‌کند. رمز ارزها همچنین برای کنترل شدن غیر متمرکز خود شناخته می‌شوند. این به آن معناست که تمام فعالیت‌ها و ارزش‌های این بازار توسط همان کد‌های پیچیده کنترل و ارزیابی می‌شوند و بانک‌ها و یا مقامات دولت ها کنترلی روی آن‌ها ندارند. ارزهای دیجیتال امکان معامله شدن توسط ارزهای واقعی را نیز دارا می‌باشند و شما می‌توانید در بعضی از مارکت های خاص و صرافی های شناخته شده، مانند بایننس (Binance)، ارز‌های دیجیتال خود را با دلار، پوند، یورو و غیره جایگزین کنید. خطر اصلی در همین مرحله اتفاق می‌افتد جایی که هکر‌ها و بدافزار‌ها امکان بلوکه کردن پول شما را در حین این انتقال دارا هستند.

 

ویدئو معرفی ارزهای دیجیتال:

 

 

صرافی ارز دیجیتال چیست؟


صرافی ارز دیجیتال یا اکسچنج (Exchange) بستری است که در آن اشخاص می‌توانند ارزهای دیجیتال خود را معامله و به ارز دیجیتال دیگر یا پول ملی تبدیل کنند. صرافی می‌تواند یک سایت باشد یا یک اپلیکیشن موبایل که روی تلفن همراه نصب می‌شود یا هر دو.

با ثبت‌نام در یک صرافی ارز دیجیتال می‌توانید در قبال پول ملی یا ارز دیجیتال دیگر، ارز دیجیتال خریداری کنید یا ارز دیجیتال خود را در قبال پول ملی (مانند ریال) یا یک ارز دیجیتال دیگر به فروش برسانید.
برای ثبت‌نام یا انجام معامله، نیاز به حضور فیزیکی در محل دفتر صرافی ارز دیجیتال وجود ندارد و تنها کافی است از طریق سایت یا اپلیکیشن موبایل اقدام شود، چراکه وقتی با دارایی‌هایی از جنس دیجیتال سروکار داریم، نیاز به مراجعه حضوری از بین می‌رود.
صرافی ارز دیجیتال چگونه کار می‌کند؟
اینکه یک صرافی ارز دیجیتال چگونه کار می‌کند به نوع صرافی بستگی دارد. در ادامه مقاله درباره انواع صرافی‌ها می‌خوانید، اما اگر بخواهیم نگاهی کلی به کار صرافی‌ها داشته باشیم، هر صرافی به یکی از این دو شکل کار می‌کند:

حالت اول: شما با خودِ صرافی معامله می‌کنید. (از خود صرافی می‌خرید یا به خود صرافی‌ می‌فروشید.)
حالت دوم: صرافی خودش طرف معامله نیست و فقط یک واسط بین خریداران و فروشندگان است و از انجام معاملات مقداری کارمزد می‌گیرد.
در تعداد کمی از صرافی‌ها (که البته در بین صرافی‌های ایرانی تعدادشان زیاد است)، طرف معامله خود صرافی است، یعنی افراد برای خرید ارز دیجیتال، آن را از خود صرافی خریداری می‌کنند و برای فروش، ارز دیجیتال خود را به خود صرافی می‌فروشند. در اینجا درآمد صرافی از تفاوت قیمت خریدوفروش است؛ یعنی قیمت خرید ارز دیجیتال از صرافی نسبت به قیمت فروش آن به صرافی بالاتر است.

در حالت دوم دیگر صرافی‌ها طرف معامله شما نیستند، بلکه در حقیقت واسط بین خریداران و فروشندگان هستند و از هر معامله درصدی کمیسیون (مثلاً ۰.۱ درصد از مبلغ معامله) دریافت می‌کنند. از نظر جهانی، اغلب صرافی‌ها به روش دوم کار می‌کنند، اما در ایران (حداقل در زمان نگارش این مطلب) بیشتر صرافی‌ها از نوع اول هستند، یعنی صرافی خودش طرف معامله است.

 

جفت‌ارز چیست؟ 


در یک صرافی‌ ارز دیجیتال برای نشان‌دادن امکان تبدیل یک ارز دیجیتال به ارز دیجیتال دیگر از مفهومی به‌نام جفت‌ارز استفاده می‌کنند.

یک جفت‌ارز در صرافی به این صورت نمایش داده می‌شود: نماد اختصاری ارز دیجیتال اول / نماد اختصاری ارز دیجیتال دوم

به‌عنوان مثال، نماد اختصاری بیت کوین BTC و نماد اختصاری تتر USDT است. بنابراین جفت‌ارز بیت‌ کوین – تتر را این‌گونه مشاهده می‌کنید: BTC/USDT
مفهوم جفت‌ارز می‌تواند در تحلیل تکنیکال بازار هم به شما کمک کند. به‌عنوان مثال، اگر قصد داشته باشید ارزهای مختلف را با بیت کوین معامله کنید، بنابراین کار منطقی این است که از نمودار بیت کوینی استفاده کنید. مثلاً اگر بخواهید تغییرات قیمت ریپل نسبت به بیت کوین را مشاهده کنید، باید از نمودار جفت‌ارز ریپل – بیت کوین (XRP/BTC) استفاده کنید.

 

کاربرد ارزهای دیجیتال


بهترین و مهمترین کاربرد رمزارزهای دیجیتالی، سهولت در استفاده و امنیت بالا است. همه افراد می‌توانند به جای پول کاغذی یا کارت‌های بانکی از ارزهای دیجیتالی استفاده کنند. به عبارت بهتر تمام کارهایی که با پول عادی می‌توان انجام داد، با سرعت بهتر و امنیت بالاتر از طریق ارزهای دیجیتالی قابل انجام است.

ارز دیجیتال چیست و چه کاربردی دارد؟ +خرید و فروش ارز دیجیتال و صرافی آنلاین معتبر ایرانی

خریدهای روزانه، خرید بلیط هواپیما، رزرو هتل و ثبت دامنه سایت از جمله خدماتی است که همین حالا در برخی از کشورها با استفاده از رمزارزها صورت می‌گیرد. همچنین با توجه به نوظهور بودن بازار رمزارزها بسیاری از افراد از بازار کریپتوکارنسی برای سرمایه گذاری و کسب سود استفاده می‌کنند.

برای خرید، فروش و به‌طور کلی معامله ارزهای دیجیتال باید به یک صرافی ارز دیجیتال مراجعه کنید؛ صرافی‌هایی که مجازی هستند و در قالب سایت یا اپلیکیشن موبایل فعالیت می‌کنند.

 

طراحی سایت ارز دیجیتال


امروزه با توجه به تغییرات که در مورد ارز های رایج دنیا ، به تدریج شاهد کنار رفتن آن ها و جایگزین شدن ارز های دیجیتال می شویم . به همین خاطر ، طراحی سایت صرافی ارز دیجیتال یک اقدام مهم از سوی سایت های صرافی هاست تا افراد را به این سمت بکشانند. تیم آی بولود با داشتن نمونه کار های حرفه ای به شما در این زمینه کمک می کند.

تا سال ۲۰۱۹ کمتر کسی را ایده تجارت ارزهای دیجیتال شگفت زده می کرد اما توجه به اینکه روز به روز استخراج ارزهای دیجیتال سود آوری خود را از دست می دهد اکثر فعالین این حوزه نیاز به یک طراحی سایت صرافی ارزدیجیتال یا یک وب سایت آنلاین خرید و فروش بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال را بیشتر حس می کنند و روز به روز راه اندازی وب سایت صرافی شخصی بیشتر مورد توجه قرار می گیرد.

صرافی های ارزهای دیجیتال امروزه بسیار پرطرفدار شده اند و به همین علت نیز نیاز به سایت صرافی ارز دیجیتال بیشتر از گذشته احساس می شود. در طراحی سایت صرافی ارز دیجیتال موارد مختلفی باید مد نظر قرار گیرد تا سایتی که در نهایت طراحی می شود کیفیت و عملکرد خوبی داشته باشد. ما در این مطلب قصد داریم کمی بیشتر درباره طراحی سایت صرافی ارز دیجیتال صحبت کنیم و اطلاعاتی را در این خصوص در اختیار شما قرار دهیم. بنابراین اگر شما هم جز افرادی هستید که قصد دارید یک سایت صرافی ارز دیجیتال را طراحی کنید حتما در این مطلب با ما همراه باشید.

 

مشاوره رایگان و هدفمند طراحی سایت صرافی


قبل از این که در خصوص طراحی وب سایت صرافی ارز دیجیتال تصمیمی بگیرید ، بهتر است با مشاورین ما تماس بگیرید . برای اطلاع در مورد هزینه طراحی سایت صرافی ، با ما تماس بگیرید.

 

یک سایت صرافی ارز دیجیتال چگونه کار می کند؟


یک سایت صرافی آنلاین خرید و فروش ارز دیجیتال بصورت آنلاین و لحظه ای قیمت ارزهای دیجیتال را بصورت نموداری و عددی نمایش می دهد که کاربران و مشتریان سایت می توانند ارزدیجیتال مورد نظر را از جمله بیت کوین , تتر , اتریوم و … را از سایت بخرند یا بفرشند یا در نوع دیگری از وب سایت های صرافی دیجیتال کاربران می تواند با هم معامله کنند. علاوه بر این صاحبین صرافی آنلاین می توانند برای خرید و فروش پرفکت مانی وبمانی هم اقدام کنند.سایتهای مشابه داخلی (از جمله والکس، اکسیر، نوبیتکس و ….. ) و خارجی (باینانس و …)

طراحی سایت ارز دیجیتال

 

ارز دیجیتال یا رمز ارز چیست ؟


پیش از آن که در مورد اهمیت طراحی سایت صرافی ارز دیجیتال صحبت کنیم ،باید بدانیم ارز دیجتال یا رمز ارز چیست و چگونه می توان با آن ها به درآمد رسید. رمز ارز ها یا ارز های رمز نگاری شده با هدف جایگزینی ارز های سنتی به وجود آمده اند . رمز ارز ها یا cryptocurrency به ارز های دیجتالی گفته می شود که برای تراکنش های مالی ارز رمز نگاری های پیچیده استفاده شده است. این ارز ها توسط مرکز خاصی کنترل نمی شوند ، دارای محدودیت جغرافیایی نیستند ، مقرون به صرفه اند و با حفظ حریم خصوصی ایجاد شده اند. برای این که بتوانیم ارزی را رمز ارز بنامیم ، باید یک سری خصوصیت را در آن ها بدانیم:

  • رمز ارز ها به صورت غیرمتمرکز ذخیره می شوند.
  • ارز های دیجیتال ماهیت فیزیکی ندارند و و تنها روی کامپیوتر تعریف می شوند
  • به هر کاربر کد اختصاصی داده شده تا از دسترسی افراد دیگر جلوگیری کند.
  • رمز ارز ها به صورت فیزیکی وجود ندارند و تنها روی کامپیوتر ها تعریف می شوند.
  • برای استفاده از رمز ارز ها نیاز به وارد کردن همه اطلاعات شخصی نیست .
  • ارز های دیجتال را می توان با یک کلیک به هر نقظه ای از جهان ارسال کرد.

 

لزوم طراحی سایت ارز دیجیتال


امروزه زندگی ما با دنیای الکترونیک و دیجیتال گره خورده است. برای انجام کارهای روزانه ، اطلاع از جدیدترین اخبار ، خرید کردن ، و بسیاری از کارهای دیگر، نیاز داریم که به سایت های ارائه دهنده خدمات مراجعه کنیم. این اتفاق مزایای بسیاری را نیز برای ما و همنیطور خدمات دهندگان به همراه داشته است. از این مزایا می توان به صرفه جویی در وقت و هزینه های جاری اشاره کرد. کاربران امروزی برای اطلاع از آخرین قیمت ارز و سکه، در ابتدا به فضای اینترنت مراجعه می کنند. این موضوع برای کسب و کار شما بسیار اهمیت دارد که با راه اندازی صرافی ارز دیجیتال  مناسب بتوانید به آنان خدمات رسانی کنید. در کنار طراحی سایت صرافی آنلاین ، شما نیاز به بهینه سازی و سئو سایت خود به جهت ارتقا رتبه و نمایش مناسب در موتورهای جستجو را خواهید داشت.

  • افزایش درخواست خرید و فروش ارزهای دیجیتال
  • روشی مناسب برای نقد کردن درآمد فریلنسرها
  • کافی نبودن تعداد وبسایت های معتبر صرافی آنلاین
  • پذیرفتن ارز دیجیتال از سوی مردم در سالهای اخیر
  • راهی مناسب برای کسب درآمد از فضای آنلاین
  • تحریم ایران از لحاظ پرداخت های بین المللی
  • ضای مناسب برای اطلاع رسانی ارز دیجیتال
  • راحتی کار صرافی ها

 

قیمت طراحی سایت ارز دیجیتال


همانطور که میدانید طراحی سایت ارزهای دیجیتال ، نیاز به امکانات خاص و همچنین نیاز به تامین امنیت بالا دارد بنابراین تعرفه ساخت سایت ارز دیجیتال متفاوت از دیگر انواع وبسایت میباشد.برای طراحی و راه اندازی این نوع وبسایت باید موارد مختلفی از جمله سرعت زیاد سایت یا امنیت پرداخت ها را رعایت کرد همچنین در طراحی سایت صرافی آنلاین، باید انواع کیف پول های ارزهای دیجیتال تعریف گردد. بنا به نیاز درخواست امکانات هزینه های طراحی سایت ارز دیجیتال میتواند متفاوت باشد . امروزه سایت های موفقی همچون نوبیتکس و والکس در زمینه صرافی وجود دارند که سهم زیادی از بازار را در اختیار دارند.   برای کسب اطلاعات دقیق تر از تعرفه قیمت طراحی سایت صرافی آنلاین .و سایت هایی که امکاتی مثل سایت های نوبیتکس را دارند با تیم مشاوره ویستا تماس حاصل فرمایید. 

 

رابط کاربری سایت صرافی ارز دیجیتال


یکی از مهمترین نکاتی که در طراحی سایت صرافی ارز دیجیتال وجود دارد طراحی کاربری آن است. سایتی که شما برای صرافی ارز دیجیتال طراحی می کنید باید دارای رابط کاربری زیبا و در عین حال ساده ای باشد تا کاربرانی که وارد سایت می شوند بتوانند به راحتی از سیستم شما استفاده کنند. این موضوع از اهمیت زیادی برخوردار است چرا که اگر رابط کاربری سایت شما ساده و در عین حال زیبا نباشد ممکن است در همان نگاه نخست کاربر نتواند ارتباط خوبی با آن برقرار کند و در نتیجه از استفاده کردن از سایت پشیمان شود. بنابراین در زمان طراحی سایت صرافی ارز دیجیتال حتما باید به این موضوع توجه داشته باشید.

 

عملکرد سریع و مناسب سایت صرافی ارز دیجیتال


عملکرد یک سایت صرافی ارز دیجیتال باید بسیار خوب و مورد رضایت کاربران باشد. سایت های صرافی ارز دیجیتال که سرعت پایینی در بارگذاری اطلاعات دارند نمی توانند باعث جلب رضایت کاربران شوند. امروزه کاربرانی که بر روی ارزهای دیجیتال سرمایه گذاری می کنند و یا این ارزها را خرید و فروش می کنند علاقه مند هستند تا در کوتاه ترین زمان ممکن معاملات خود را انجام دهند و به همین علت اگر شما به این موضوع توجه نداشته باشید نمی توانید باعث رضایت کاربران سایت خود شوید. عملکرد سریع یک سایت صرافی ارز دیجیتال هم به سرور و هاست که برای سایت انتخاب می شود بستگی دارد و هم به میزان زیادی وابسته به نحوه طراحی سایت صرافی ارز دیجیتال است. بنابراین در زمان طراحی سایت حتما به این موضوع دقت کنید.

 

رعایت نکات امنیتی در طراحی سایت صرافی ارز دیجیتال


دنیای ارزهای دیجیتال نیازمند امنیت بسیار بالایی است و سایت های مربوط به صرافی ارز دیجیتال باید این تضمین را به مشتریان و کاربران خود بدهند که امنیت اطلاعات آنها را برقرار خواهند کرد. بنابراین امنیت در طراحی سایت صرافی ارز دیجیتال از اهمیت ویژه ای برخوردار است که حتما باید توجه ویژه ای به آن داشت. امروزه کتابخانه های بسیار خوب و با کیفیتی برای برقراری امنیت سایت وجود دارند که استفاده از آنها در طراحی سایت می تواند تاثیر بسزایی بر روی افزایش امنیت سایت صرافی ارز دیجیتال شما داشته باشد. هرچه امنیت سایت شما بیشتر باشد کاربران بیشتری نیز از خدمات سایت شما استفاده خواهند کرد و در نتیجه صرافی شما بیشتر توسعه پیدا می کند.